понеделник, 23 януари 2012 г.

Представихме книгата, автора, човека, родителя - Стела ДаскаловаНа 12 декември 2011 г. Сдружение „Родители Новатори” Стара Загора, Регионална Библиотека ”Захарий Княжески” Стара Загора и издателство „Сиела” организираха представяне на книгата „Всичко започва от детството” и автора и Стела Даскалова.
Сдружението бе своеобразен домакин и с голямо удоволствие „подреди”  гостуването на Стела в Стара Загора, където тя имаше интервюта за Телевизия Стара Загора и Радио Стара Загора, както и интересна среща с учители и ученици от ГПЧЕ „Ромен Ролан”.
Вечерта срещата в библиотеката премина при добър интерес, много въпроси и споделени вълнения. Стела Даскалова е майка на три деца, социален педагог и филолог. За написването на книгата са анкетирани над 300 деца на различна възраст, които споделят  откровено за своите мечти, страхове и проблеми в отношенията с родителите. 


Интервютата с тях са записани в специален филм, с който започна представянето на книгата.
Интервю със Стела Даскалова в ТВ Стара Загора http://www.tvstz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7984:-26012099&catid=13:2009-01-27-03-09-47&Itemid=58

Няма коментари:

Публикуване на коментар